YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra’ya KOSGEB Sinerji Odağı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Samsun İşletme Müdürlüğü arasında bir süredir çalışmaları sürdürülen Bafra TSO – KOSGEB Sinerji Odağı protokolü imzalanmıştır.  
Konu ile ilgili bir açıklama yapan KOSGEB Samsun İşletme Merkez Müdürü Hami Danış “Ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük ve orta ölçekli işletmelerin payını ve etkinliğini arttırmak, rekabet güçlerini ve düzeylerin yükseltmek, sanayide entegrasyonunu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulan KOSGEB (Küçük ve Orta ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası arasında 26.03.2010 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde KOSGEB-Bafra TSO Sinerji Odağı kurulmuştur. KOSGEB Samsun İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet verecek Sinerji Odağı’nın da; Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinde faaliyet gösteren işletmelerin KOSGEB desteklerinden faydalanması için gerekli olan tüm işlemler yapılabilecektir. ”dedi.  
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ise “Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB Samsun İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü ile uzun zamandır yürüttüğümüz aktif ve yoğun çalışmalar neticesinde sürdürdüğümüz KOSGEB Sinerji Odağını ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. İleriki günlerde de bu oluşumun faydasını hep birlikte göreceğiz.”dedi.