YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BafraTSO'da Markalaşma Eğitimi

Bafra T.S.O Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıyı OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yrd.Doç.Dr. Yetkin Bulut sundu.

Bulut toplantıda,’’Markalaşma kültürünü yaratan şey, tüm kurumsal stratejilerinin bir bütün olarak ürüne odaklanması sonucu oluşur. Bu anlamda markalaşma kültürü, markalaşma stratejilerinin toplamından ibarettir. Kalite, yönetim, pazarlama, finans, müşteri ilişkileri stratejileri bir bütün olarak bir markayı yaratır.’’şeklinde açıklamalarda bulundu.

3 Bölüm halinde verilen Eğitimde, Ürün ve Marka Ayrımı, Üründen Markaya Geçiş Süreci, Marka Yaratma Süreci, Marka Yaşatma / Marka Değeri Oluşturma, Marka Sembolleri (görsel, işitsel, söylemsel), Marka Yaşatmada Reklamın Önemi konularında bilgi verildi.

Eğitime çok sayıda iştirakçi katıldı.