YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BafraTSO Tiyatro Klubü Sertifikalarını Aldı

2009-2010 öğretim dönemi Halk Eğitim Merkezi (HEM) tiyatro kursiyerlerine sertifikaları verildi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) düzenlenen törene HEM Müdürü Yalçın AK, Tiyatro yönetmeni Hüseyin Cezayirli ve kursiyerler katıldı. Bafra TSO’nun katkıları ile düzenlenen tiyatro çalışmasında 17 kursiyere sertifikaları verildi. Yeni dönemde 15 kursiyer ile Haldun Taner’in Keşanlı Ali Destanı müzikal olarak HEM ve il Kültür Müdürlüğü desteği ile Bafra Halk Kütüphanesi sahnesinde hazırlanılacak.
Tiyatro yönetmeni Hüseyin Cezayirli, “TSO Yönetim kurulu ve Samsun İl Kültür Müdürlüğü’ne katkılarından dolayı ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Bafra HEM Müdürü Yalçın Ak ise şunları söyledi: “HEM olarak görevimiz bu tür sanatsal faaliyetlere destek vermektir. İlçemizde tiyatro sanatının benimsenmesi adına yapılacak her türlü etkinlik faydalı olacaktır. Çalışmalarında tiyatro ekibine başarılar diliyorum. Ayrıca emek veren herkese teşekkür ediyorum.”