YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bakan Demir Bafra TSO’da

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir Bafra’da bir takım ziyaretlerde bulunarak, dolaştığı esnaflarda “Referandum İçin Evet Oyu”kullanın çağrısında bulundu. Bakan Mustafa Demir Bafra Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bakan Demir yaptığı açıklamada, ”Türkiye artık eski Türkiye değil. Ekonomik alanda, eğitim alanında, sağlık alanında kısacası her alanda kendini oldukça geliştirmiştir. Bütün illerimizde üniversitelerimiz var. Türkiye, bundan 8 yıl öncesiyle kıyaslanamayacak kadar iyi durumda. Yapılacak referandumda da halkın “Evet” diyeceğini biliyoruz. Çünkü Anayasa değişiklik paketi milletin hayrına olacaktır. Herhangi bir siyasi oluşumun bunun karşısında durması da asla izah edilemiyor. Meclis görüşmelerinde hep birlikte izledik, gelecek nesiller bunu nasıl değerlendirecek ben bunu çok merak ediyorum.” dedi.
“Referandum sadece AK Parti`nin meselesi değildir arkadaşlar, bunu bilesiniz.” diyen Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu top yekün 73 milyon insanımız için, çocuklarımız için, torunlarımız için milletimiz için çok önemli bir meseledir. Bu oylama Türkiye`nin 8 yılda gösterdiği performansı katlayarak gelişmesini, ilerlemesini sağlayacak ayrıca uluslararası alanda ülkemizi önemli bir yere taşıyacak çok önemli bir oylama olacaktır. Ayrıca 22 Ağustos Pazar Günü Samsun’a gelecek olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan hep birlikte karşılayalım.”
Bafra’nın demokrasinin beşiği olduğunu vurgulayan Bafra TSO Yöetim Kurulu Başkanı Başkanı Rızvan Aksoy,  Bafra’da son zamanlarda siyasi gelişmeler, özellikle selde zarar gören köylü çiftçi ile ilgili sorunları karşılıklı sohbet havası içerisinde Bayındırlık ve İskan Bakanına anlattıklarını da söyledi.