YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BASEV Başkanı Bülent Arslan Bafra TSO’sını Ziyaret Etti

Bafra Sağlık Eğitim Vakfı Başkanı Bülent Arslan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Yeditepe Ãœniversitesi, BiliÅŸim Teknolojileri bölümü öğretim görevlisi ,Bafra SaÄŸlık EÄŸitim Vakfı BaÅŸkanı, ARSKOM Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve Kadıköy Bafralılar Kültür ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi (BAFDER) Onursal BaÅŸkanı Bülent Arslan   Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş oda olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bafra SaÄŸlık EÄŸitim Vakfı BaÅŸkanı Bülent Arslan ise geleceÄŸe dönük proje çalışmaları ve firma olarak yaptıkları çalışmalar  hakkında bilgi verdikten sonra Samsun ve Bafra için hayalleri olduÄŸunu belirtti.

Yeditepe Ãœniversitesi, BiliÅŸim Teknolojileri bölümü öğretim görevlisi ,Bafra SaÄŸlık EÄŸitim Vakfı BaÅŸkanı, ARSKOM Åžirketler Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı ve Kadıköy Bafralılar Kültür ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi (BAFDER) Onursal BaÅŸkanı Bülent Arslan   Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Serdal Sefa Kocabaş’a kalecilik yıllarındaki yaÅŸadıklarını kaleme aldığı, kendi yazdığı,’’HAYALLERE TUTUNMAK ve KALEDEKÄ° AÇI’’ isimli kitaplarını takdim etti.