YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Başkan Başar'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Göksel BaÅŸar, 30 AÄŸustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
BaÅŸar mesajında; "Türk tarihinin hiç kuÅŸkusuz en görkemli zaferlerinden birisi olarak kabul edilen 30 AÄŸustos Zaferi, Türk Milleti' nin gücünün, inancının ve azminin bir sonucu olmuÅŸtur.
Aziz milletimiz, bu zaferle, hürriyetinden vazgeçmeyeceÄŸini bütün dünyaya ispatlamıştır. Büyük zaferin en önemli yanı, bu milletin azim ve iradesinin ÅŸartlar ne olursa olsun, varlığı ve birliÄŸi söz konusu olduÄŸunda neler yapabileceÄŸini göstermesi açısından önemidir.
Bu vesile ile Milletimizin Zafer Bayramını kutluyor, Ulu Önder Atatürk, Silah arkadaÅŸları ve aziz ÅŸehitlerimizi ÅŸükran ve saygıyla anıyoruz"dedi.

Göksel BAÅžAR
Yönetim Kurulu BaÅŸkanı
TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı