YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Başkent'deki Samsun Günlerine Bafra Damgası

Ankara da 15 derneğin bir araya gelerek oluşturdukları Ankara- Samsun Dernekler birliği çatısı altında organize edilen Samsunun ilçelerinin katıldığı üç gün süren tanıtım günlerinde Bafra kendinden söz ettirdi. Ankara Altınparkta organize  edilen  ve 18-19-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Samsun tanıtım Günlerine ilgi oldukça yoğundu. Tanıtım günlerinin açılışını Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen  Ak Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Ticaret Odası Başkanı Rızvan Aksoy ve çok sayıda Belediye Başkanları ve dernek başkanlarının  yanı sıra samsunlu vatandaşlar katıldı.
Bafra standını ayrıca Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir,Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de ziyaret etti. Bafra Belediyesi İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa stant açarak temsil edilen Bafra yöresinin ürünlerini Başkentte sergiledi.