YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bayram Arifesinde Bafra Asri Mezarlığı ve Garnizon Şehitliği Ziyareti

Ramazan Bayramı arifesinde Bafra Asri Mezarlığı’nda ve Garnizon Şehitliği’nde program düzenlendi.Programda Bafra İlçe Müftülüğü ’ne bağlı İmam-Hatipler Kuran-ı Kerim okudular.
Duanın ardından Bafra protokolü şehit kabirlerini ziyaret ederek, çiçek koydular ve Şehit ailelerinin bayramlarını kutladılar.
Gerçekleşen programa AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Şehit Aileleri Dernekleri, Daire Müdürleri, Şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.