YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bilim Adamları Bafra’da

19 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü’nce organize edilen Toprak,Su Çevre Konulu Bilim Konferansına katılmak üzere Samsun’a gelen heyet Bafra’da gezi ve incelemelerde bulundu.
Uluslar arası düzeyde gerçekleştirilen organizasyonun Bafra ayağı,Bafra Kaymakamlığı,Bafra Belediyesi,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası,Sivil Toplum Örgütlerinin ortak çalışmaları sonucu Karaköy’de incelemelerde bulundular.
 Yerli ve Yabancı Bilim Adamları daha sonra Kuş Cenneti,Asar Kale,Baraj Gölü,Kolay Beldesi’ni ziyaret ettiler.
Balık Tesislerinde verilen akşam yemeğinde 19 Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organizasyonun Bafra ayağını tertipleyenlere plaket verildi.
Konuyla İlgili olarak düşüncelerini ifade eden Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Baframız kuş cennetiyle,baraj gölleriyle yeşil doğasıyla turizm açısından bir cennettir”dedi.

 Bafra  Belediye Başkanımız Zihni Şahin “Toprak,Su Çevre Konulu Bilim Konferansına katılmak üzere Yurt Dışından ve yurdumuzdaki Üniversitelerden bilim adamlarımı Bafra’mızda ağırlamaktan dolayı sonsuz mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy ise “yaklaşık 2 ay kadar önce Bafra’ya böyle bir gezinin yapılacağını duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve halen  aynı heyecan içerisindeyim. Baframızın siz değerli bilim adamlarını  ağırlamasından  onur duyuyorum.Ümit  ederim ki bu tür geziler bundan böyle devam edecektir” dedi.