YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Göksel Başar’ın Kadir Gecesi Mesajı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Göksel BaÅŸar, Kadir gecesi sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Bafra TSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Göksel BaÅŸar Mesajında " Bünyesinde pek çok hayır ve bereketi barındıran, manevi haz ve mutluluÄŸun doruÄŸa ulaÅŸtığı, af ve maÄŸfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluÄŸunu ve sevincini yaşıyoruz. Kadir Gecesi insanlık alemi için kurtuluÅŸ, rahmet ve bağışlanma vesilesi ile mübarek gecelerin en anlamlısıdır. Birlik, beraberlik, kardeÅŸlik ve dayanışma gibi manevi güzelliklerin daha fazla yaÅŸandığı bu gecenin sevgi ve hoÅŸgörü ortamı getirmesini diliyorum. Tüm hemÅŸerilerimizin ve Ä°slam aleminin Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutlar, memleketimize ve tüm Ä°slam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum."

 

Göksel BAÅžAR
Yönetim Kurulu BaÅŸkanı
TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı