YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

KADEKON’DAN BAFRA TSO’YA ZİYARET

Bafra TSO Meclis Başkanı İsmail Tuğ’u Konfederasyona bağlı Dernek yöneticileriyle birlikte ziyaret eden KODEKON Genel Başkanı Hızır Murtezaoğlu, meclis başkanı Tuğ’a 05-09 Mayıs tarihleri arasında İzmir fuar alanında düzenlenecek olan Karadeniz Ekonomik İşbirliği kurultayı ve sergisine davet etti.          
Bafra TSO’da gerçekleştirilen ziyarette, Kurultay ve sergi hakkında Bafra TSO Meclis başkanı İsmail Tuğ’a bilgi veren Hızır Murtezaoğlu, “Karadeniz Federasyonları Konfederasyonu tarafından 05-09 Mayıs tarihleri arasında Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve sergisi gerçekleştirilecektir. İzmir uluslararası fuar alanında 3 ve 4 numaralı hollerin kullanılacağı kurultay ve serginin ön bilgilendirme toplantılarını Karadeniz bölgesindeki 18 ilde gerçekleştirdik” dedi.             
Bafra TSO Meclis Başkanı İsmail Tuğ, ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek Konfederasyonun 5 ile 9 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği "Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi"ne Bafra TSO olarak gerekli destek ve katılımı sağlayabileceklerini, bu anlamda Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak olan bilgilendirme toplantısının katılımcılar açısından önem arz ettiğini ifade etti.              
Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi ön bilgilendirme toplantısı öncesi KADEKON Genel Başkanı Hızır Murtazaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçaravcı, Genel Sekreter Kadriye Atasoy, Genel Koordinatör Zerrin Tuncer, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Keskin, GENÇİZ Fuar Organizasyonu Genel Müdürü Osman Gencer, GENÇİZ Fuar Organizasyonları Müdürü Serhan Önür katıldı.