YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Girişimcilik Eğitimi

Türkiye İş Kurumu Samsun İl Müdürlüğünde Girişimcilik Eğitimleri için ön başvuruların Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına yapılması gerektiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy şunları söyledi.

“İş kurumunun gerçekleştireceği ve Kendi işini kurmak isteyenlere yönelik eğitimlerine katılmak isteyenlerin ön başvuru formunu Odamızın Web sitesi olan www.bafratso.org.tr adresinden veya Odamız Bilgi İşlem Memurluğuna gelerek temin edilebilir.Formlar doldurulduktan sonra tekrar Bilgi İşlem Memurluğumuza teslim edilecektir dedi.

Ayrıca son başvuru tarihinin 22 Nisan 2010 olması sebebi ile katılmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Aksoy;”girişimcilik eğitiminden yararlanabilmek için ilk şart iş kur a kayıtlı olmaktır” diye ekledi.