YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

KOBİ’ler için destek kredisi protokolü imzalandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Halkbank ile bir kredi protokolü imzalayarak kobiler için destek sağlanacağını açıkladı.

İmzalan kredi protokol ile ilgili olarak Başkan Aksoy şunları söyledi. “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Halkbankası ile yaptığı protokolle önümüzdeki günlerde Toplam 3 milyar TL. olacak olan yeni kredi paketini hayata geçirecektir. Bu kaynağın en geniş şekilde KOBİ’lere yayılması için her bir firmaya kullandırılacak olan kredide azami tutar 40 bin TL. ile sınırlandırılmıştır. Kredinin yıllık maliyeti, masraflarıyla birlikte basit yüzde 10,85’dir. Maliyet açısından da bakıldığında piyasanın en uygun maliyetli kredisi olacaktır.” diyerek yapılan protokolün tüm kobilere güç kazandırmasını ve hayırlı olmasını diledi.