YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Meslek Komite Üyelerine Oryantasyon Eğitimi

Odamız 12 Meslek Komitesi toplantısı yapılarak Meslek komite üyelerine "Oryantasyon Eğitimi" gerçekleştirildi.
Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı sunumda Odanın tüm süreçlerini ile ilgili detaylı şekilde bilgiler vererek; “5174 Sayılı Kanun, Oda İç Yönergesi, yasal mevzuatlar, Oda Organları (Meslek Komiteleri, Meclis, Yönetim kurulu, Disiplin kurulu) görev ve sorumlulukları, toplantı zamanları ve davet usulleri , alınan kararların nasıl işlediği ve sonuçlandırıldığı, Toplantı ve Karar Yeter Sayısı, Toplantı Katılım Durumu/Zorunluluğu ….vs.gibi” konulara değindi. 
Avcı Odanın Kalite Yönetim Sistemi, Akreditasyon, Stratejik Plan, bu sistemler için geliştirilen entegre yazılım konularından bahsederek;“Kalite Yönetim Sistemi,Akreditasyon Sistemi ve  Stratejik Planlama" süreçlerini detaylı bir biçimde anlatıldı.
Ayrıca Meslek grupları için whatsapp grupları açıldığı, hızlı ve etkili iletişim için bilgilendirmelerin dijital platformlar kullanılarak yapılacağı, burada ve diğer kurullarda alınacak etkin kararların akreditasyon yazılımı içerisinde oluşturulan sisteminde takip edileceğini ifade edildi.