YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Öğrencilerden Bafra Bluedenim ve Fabio Firmalarına Ziyaret

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile yürütülmekte olan “Mesleki Gelişim İçin Bafra TSO İle İş Birliği” projesi kapsamında “İşletme Ziyaretleri” kapsamında program gerçekleştirildi.
Proje çerçevesinde, Muhasebe Finansman öğrencilerinin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak maksadıyla, Bafra Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Bafra Bluedenim ve Fabio firmalarına ziyarette bulunuldu.
Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman öğretmenleri Selim Aksar “Projemizin ilerleyişinde katkı ve desteklerini esirgemeyen Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş başta olmak üzere Bu gün bize ve öğrencilerimize kapılarını açarak tesislerindeki üretim mekanizmalarını gezdiren, üretimleri hakkında bilgiler veren Bafra Bluedenim Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tunç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samet Tunç, Onursal Başkan Fethi Tunç ve İşletme Müdüresi Arzu Akar'a; Fabio Hava Süspansiyon Sistemleri Yedek Parçaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bafra Fabrika Şubesi Müdürü Bayram Kör'e, Fabrika İdari Amir İlhan Ersen ve Arge Makina Mühendisi Emre Bilgen'e teşekkür ederiz” dedi.
Ayrıca programa Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Finansman öğretmenleri Selim Aksar,Erol Söylemez, Taner Coşkunsoy ve Bafra TSO Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı eşlik etti.