YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Öğrencilere “Girişimcilik ve Nöropazarlama” Semineri

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile yürütülmekte olan “Mesleki Gelişim İçin Bafra TSO İle İş Birliği” projesi kapsamında “Girişimcilik ve Nöropazarlama” semineri gerçekleştirildi.
“Mesleki Gelişim İçin Bafra TSO İle İş Birliği Projesi” kapsamında Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Maral Akademi işbirliğinde gerçekleştirilen “Girişimcilik ve Nöropazarlama” konulu seminerin sunumunu Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı gerçekleştirdi. 
Ayhan Avcı sinevizyon eşliğindeki sunumunda Girişimcilik ve Nöropazarlamanın tanımlarını yaparak “Girişimcilik, yeni fikirler geliştirmek ve bunları başarılı bir şekilde uygulamak anlamına gelir. Nöropazarlama ise, tüketicilerin beyin aktivitelerini anlamayı ve buna göre pazarlama stratejileri geliştirmeyi hedeflemektedir. Bu kavram birbiriyle yakından ilişkilidir ve girişimciler için önemli bir rol oynamaktadır” diyerek Girişimcilik, Pazarlama ve Nöropazarlama süreçlerinden ve güncel konulardan örnekler verdi.
Sunumun sonunda yapılan bir mini yarışma ile sorulara doğru yanıt verenlere kitap armağan edildi. 
Programa Bafra TSO Meclis Üyesi Erhan Akbulut, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Vekili Yavuz Demir,  Muhasebe Finansman Bölümü öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.