YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Öğretmenler günü kutlu olsun...

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy;”Öğretmenlerin, geleceğin teminatı olan çocukları çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmada büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı ve özveriyi gösteren dünyanın en değerli insanları, olduğunu belirti. AKSOY, bu bakımdan öğretmenlik mesleği, milletlerin geleceğini belirleyen en kutsal ve yüce meslektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğitimciden yoksun bir millet, henüz millet adına almak kabiliyetini kazanmamıştır.
Türk milletinin; milli, ahlaki, insanı, manevi ve kutsal değerlerini benimseyerek koruyan ve yücelten, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bireyler olarak yetiştirmeyi görev ve amaç edinmelidir. Bu duygularla, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Devletimizin kurucusu, Başöğretmen Atatürk başta olmak üzere eğitime hizmet etmiş ve aramızdan ayrılmış bulunan eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.
                                                                                                 bafragazetesi.com