YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal Bafra TSO Meclis Toplantısına Katıldı

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın katılımları ile “Üniversite Sanayi işbirliği çerçevesinde Oda meclis üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleşti.

Bafra TSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Meclis Başkanı         Nur Aydıner Meral, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Alaçam Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Bafra TSO Akademik Danışmanı Doç.Dr. İdris Varıcı, Samsun TEKNOPARK Genel Müdürü Ekrem Altan, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Halil İbrahim Zengin ile Bafra TSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldığı toplantıda OKAF’22 hazırlık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar OKAF’22 için hazırlıklara devam ettiklerini söyleyerek Bafra TSO olarak fuara yönelik yol haritamızı istişare ettik, inşallah Bafra’mızı OKAF’TA biz de en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Ayrıca Başkan Başar OMÜ içinde şu sözleri sarf etti ‘’ OMÜ ’nün Bafra’da güzel bir kampüsü var buranın düzenlenmesi ve cazip hale gelmesi için sizlerin de çok yoğun çalıştığınızı biliyorum. İnşallah birlikte güzel işler yapacağız.’’

Ardından Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral’de fikirleri ve paylaşımları için Rektör Ünal’a şükranlarını sunarken OMÜ’nün Bafra’ya ve Bafra’daki kampüsüne dönük projeleri ve güzel temennileri adına minnettar olduklarını ifade etti.

İstişare toplantısı soru-cevap şeklinde fikir, talep ve önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi. Toplantı sonunda Bafra TSO Başkanı Başar ile Meclis Başkanı Meral içinde Bafra’nın tarihi simgesi Bafra Köprüsü’nün yer aldığı tabloyu Rektör Ünal’a armağan etti.