YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Orman Haftası ''Küllerinden Doğan Ormanlar'' Sloganıyla Gerçekleşti

Her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan "Orman Haftası" programı bu yıl "Küllerinden Doğan Ormanlar" sloganıyla Bafra Ticaret Borsası Mezbaha İşletmeciliği ev sahipliğinde yapıldı. 
Programa; Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol,Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Öner,Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Binbaşı Adalet Gökcan,İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş,Bafra Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdür Yardımcısı Hediye Yaroğlu, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri,okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.