YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Prof.Dr.Selahattin Kaynak'tan OKAF'24 hakkında Ziyaret

Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Selahattin Kaynak bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı OKAF'24 ile ilgili Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'ı ziyaret etti.

Prof.Dr.Selahattin Kaynak “Orta Karadeniz Kariyer Fuarı OKAF'24 Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda gerçekleştirilen, üniversiteler, kamu-özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile düzenlenen ve öğrencilerin iş hayatını tanımaları ve istihdam edilebilirliklerinin artırılması amacıyla düzenlenen kariyer etkinlikleridir.

2019 yılında başlayan ve bu yıl 3.nü yapacağımız "Yetenek Her Yerde” mottosuyla başlayan “Bölgesel Kariyer Fuarları” kapsamında yer alan OKAF’a 2024 yılında Samsun Üniversitesi ev sahipliği yapacaktır. OKAF’24; Amasya Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin paydaşlığında 10-11 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir" dedi.

Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek OKAF'24 firmaları ve öğrencileri buluşturan güzel bir organizasyon,bu bağlamda gerek firmalarımızla gerek Bafra TSO olarak fuara gereken desteği vereceğiz" dedi.

Ziyarete Bafra TSO Meclis Başkanı Hakan Yıldırım ile Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı'da eşlik etti.