YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Rize’deki felaket hepimizi derinden üzdü

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Rize'nin Gündoğdu Beldesi'nde sel sonrası meydana gelen heyelanın Türk iş dünyasını ve bütün milletimizi derin bir üzüntüye boğduğunu söyledi.
Hisarcıklıoğlu, hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Rize'nin Gündoğdu Beldesi'nde etkili olan sel sonrası heyelanda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, birçok vatandaşımızın evinin yıkılması, göçük altında kalan ve yaralanan vatandaşlarımızın bulunması, Türk iş dünyasını ve milletimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Bölgedeki vatandaşlarımızın acısını millet olarak paylaşmaktayız.
Rize ve çevresinde yaşanılan en büyük felaketlerden birisi olduğu ifade edilen bu elim olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Kimsenin bir daha böyle acılarla karşı karşıya kalmaması dileğiyle, yaraların ve acıların el birliğiyle sarılmasını temenni ediyorum.”