YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Rızvan AKSOY'dan İsrail'e Kınama Mesajı

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan AKSOY; Gazze'ye insani yardım götüren sivil gemilere İsrail'in saldırısı üzerine kınama mesajı yayınladı.
Başkan Aksoy, "Bu gece yarısı Akdeniz'de bir katliam yaşanmıştır. İsrail'in Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren 6 sivil gemiye düzenlediği askeri operasyonunda en az 16 sivil vahşice katledilmiştir. Yaşları 1 ile 80 arasında değişen kadın, çocuk demeden İsrail ordusunun Uluslararası sulardaki bir barış gemisine saldırması İsrail'in kanlı yüzünü bir kez daha korkunç bir şekilde ortaya çıkarmıştır. Uluslararası toplum İsrail'e karşı kesin tavır almalıdır. Somali'li korsanlara karşı ayağa kalkanlar bu vahşi katliama karşı İsrail'e karşı her türlü uluslararası yaptırımı derhal başlatmalıdırlar. Akdeniz, tarihinde görmediği kanlı bir insanlık dramı yaşamıştır. İsrail uluslararası kara sularında böyle bir katliama nasıl cür'et edebiliyor. İsrail bu katliamı bilerek, tasarlayarak gerçekleştirmiştir. Bu katliamın mutlaka bir karşılığı olmalıdır. İsrail bu katliamın sonuçlarına katlanmalıdır. Uluslararası kara sularında korsan Devlet olarak yeni yüzünü gösteren İsrail'i lanetliyoruz" dedi.