YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Rızvan AKSOY’un Bayram Mesajı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy Ramazan Bayramı öncesinde ilçe ve Oda üyelerini kutlayan bir mesaj yayımladı.
Mesajında; “20 Eylül 2009 pazar günü birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Bayramların dinî, sosyal ve kültürel hayatımızda önemli bir yeri vardır. Bayramlar, millî ve manevî değerlerin güçlenmesine, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın tesisine, dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesine, akraba, komşu ve büyüklerin ziyaret edilmesine, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetilmesine, çocukların sevindirilip manevî havayı teneffüs etmelerine, kısaca her türlü insanî ve ahlâkî değerin yaşanmasına ve kazanılmasına vesile olan müstesna günlerdir. Bizler de yaşadığımız bu memleketin birer fertleri olarak her gün birbirimizle karşılaşıyor, selamlaşıyoruz.Bu bizim büyük bir aile olduğumuzu göstermektedir.O zaman bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği anlam ve önemle Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm oda üyelerimizle ve değerli hemşerilerimizle Oda hizmet binasında Bayramım 1.günü saat 12:00 ile 13:00 arası bayramlaşma merasimine davet ediyorum.Tüm üyelerimizi ve çok kıymetli hemşerilerimizi bu anlamlı günde birlikte görmekten mutluluk duyacağımı şahsım ve Oda camiam adına ifade etmek isterim. Bu vesile ile şimdiden tüm üyelerimizin ve hemşerilerimizin mübarek ramazan bayramını kutlar,saygı ve sevgilerimi sunarım.”dedi.


Rızvan AKSOY
Yönetim Kurulu Başkanı