YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Sam-Tarım Fuarı Açıldı

SAM-TARIM 2009 Samsun Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı açıldı.30 Eylül-03 Ekim 2009 tarihleri arasında açık kalacak Tarım-Hayvancılık, Zirai Donatım ve Gıda Fuarı Samsun-Batıpark'ta 10 bin metrekare üzerine kuruldu.
Fuarın açılışında konuşan Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye'nin iki önemli havzasının bulunduğunu ve gerekli desteğin verilmesi gerektiğini söyledi. Ürün desteği ve çeşitliliğinin yanı sıra teşvik sağlanan bir il olan Samsun'da üretim alanının geniş olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, alt yapıya sahip olmanın yanında hammaddeden entegre üretim, işlenmiş ürünler, ihracat ve yurtdışı pazarlarda yer almanın gerektiğini kaydetti.Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürü Mehmet Taşan, bakanlık olarak daha iyi şartlarda tarımsal üretim yapılması, tarım alanında hayat standartlarını geliştirmek amacıyla tarıma destek vermeye devam ettiklerini vurguladı. 65 şirketten 105 markanın yer aldığı standlarda protokol üyeleri ve katılımcılar ürünleri inceledi.
Eko Fuarcılık Ltd.Şti. Bölge Müdürü Soner Altun ise; SAM-TARIM'ın bölge tarım ve tarımsal ticari hayatına canlılık ve renk katacağını belirtti. Altun ayrıca, fuarın meydana getireceği hareketlilik ile Samsun'un turizm potansiyeline katma değer kazandıran bir fuar olarak, şehrin tanıtım envanterinde yer alacağının bildirdi
EKO Fuarcılık organizasyonu ile bu yıl üçüncü kez yapılmakta olan fuarın açılışına; Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürü Mehmet Taşan, ,Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil,Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun İl Tarım Müdürü Kadir İspirli, Bafra ilçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, TİGEM Karaköy Tarım İşletme Müdürü Erdinç Kuzuoğlu, işadamları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda bürokrat katıldı.