YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

SAM-TARIM Fuarında Bafra Standına Yoğun İlgi

Sevgi Park Fuar Alanı`nda bu yıl dördünce kez düzenlenen SAM-TARIM Fuarı`nın açılış kurdelesini Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürü Mehmet Taşan birlikte kesti. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açılış konuşmasında tarımın Samsun için önemine değindi.
Traktör ve ekipmanları, tarımsal gıda ve tarım ürünleri işleme teknolojileri, fidan, tohum, gübre, bahçe, çiçek, organik tarım, sera, sulama aparatları, ziraat amaçlı ilaç ve ilaçlama sistemleri, su ürünleri teknolojisi ve hayvancılık ürünlerinin yer aldığı fuara 78 firmanın katıldığı öğrenildi.

31 Ekim 2010 tarihine kadar açık kalacak olan fuarı 50 bin profesyonel, 200 bin de tarım sektörü ile ilgili olmak üzere 250 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniliyor.