YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Samsun Tanıtım Günlerine Bafra Damgası

Kısa adı SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu, Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın 17 ilçe Kaymakamlığı ve ilçe Belediyelerin iş birliği ile Samsun Tanıtım Günleri 7-8-9 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul Eyüp Feshane de yapıldı.
Tanıtım günlerine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Meclis Üyeleri ve Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun’un yanı sıra İstanbuldaki dernekler, İstanbul’da yaşayan Samsun’lular, Bafra’lılar yoğun ilgi gösterdiler.
Tanıtım Günlerine Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret Odası ve İlçe Tarım Müdürlüğü bir araya gelerek açtıkları stantla katıldılar.
Salonda 70 adet stant kurularak gerçekleştirilen Samsun Tanıtım günlerinde Samsunun Tarihi yapısı, Turizmi, Yöresel Örf ve adetleri tanıtıldı. Samsun tanıtım günlerinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir,Ak Parti Gerup Başkan Vekili Suat Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil’de açılan stantları ziyaret etti.3 gün süren etkinlikte İsmail Türüt, Hüner Çoşkuner ve Atilla Taş gibi ünlü sanatçılar sevenleriyle buluştu.
Feshane`de kurulan standlarda Samsun`a ait yöresel giyecekler, yiyecekler ve hediyelik eşyalar beğeniye sunuldu.