YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Samsun ve Sinop Oda Borsa Genel Sekreterlerinden Odamıza Ziyaret

Samsun ve Sinop Oda ve Borsa Genel Sekreterleri Odamızın yeni hizmet binası sebebi ve güncel konuları görüşmek için toplantı yapmak üzere Genel Sekreter Talip Şahin’in ziyaret etti.
Ziyarete Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Ali Yazıcı, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin Sürül, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Malkoç Avcı, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ümit Çamur ve Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sıtkı Mor katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Yapılan ziyarette akabinde 2022 yılı Oda/Borsa çalışmaları ve yönetmelikler ile ilgili toplantı gerçekleştirilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini ve şükranlarını bildirdi.