YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

SGK İL MÜDÜRÜ SAFFET ÇALIŞKAN BAFRA TSO'YU ZİYARET ETTİ

 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(Bafra TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette tv program yapımcısı İbrahim Alaçamlı'nın sorularını cevaplayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Çalışkan SGK'daki yeni gelişmeleri anlattı.

Çalışkan Bağkur ve SGK pirim borcu olanlarında borçlarının müracaat ettikleri takdirde 36'aya kadar taksitlendirme yapıldığını söyledi.

SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan genel kapsamlı affın söz konusu olmadığını bu nedenle hiç kimsenin böyle bir bekleyişe girmemelerini gerektiğini savundu.

Saffet Çalışkan bu konuda şöyle konuştu "Her esnaf düzenli olarak pirim borcunu ödüyor ödeyemeyenler ise nasıl olsa sık sık af çıkıyor diye düşünüyor.Yeni çıkacak olan af pirimlerini düzenli olarak ödeyen vatandaşlarada haksızlık olacaktır"

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy'da SGK il Müdürü Saffet Çalışkan'a teşekkür ederek sayın müdürümüzün Bafra TSO' ya bu dördüncü kez gelişi kendisinden,bilgisinden ve tecrübelerinden oldukça faydalanıyoruz sayın müdürümüz SGK'nın bir şubesini geniş kapsamlı olarak Bafra'ya kuruyor bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan'a İl Müdür Yardımcısı Cengiz Karadeniz,Şube Müdürü Kemal Terzioğlu,SGK Bafra Merkez Müdür vekili Selahattin Çelebi ve Murat Çakır refakat etti.