YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Bafra TSO’ yu Ziyaret Etti

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Av.Orhan Kırcalı ve AK Parti heyetinden Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) ziyaret gerçekleştirildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Serdal Sefa KocabaÅŸ ve Meclis BaÅŸkanı Hakan Yıldırım ile Oda Meclis üyelerinin kapıda karşıladığı heyet daha sonra toplantı salonuna geçtiler. 
Bafra’da yapılan faaliyetler konusunda ve yapılacak projelerle ilgili istiÅŸarede bulundular. BaÅŸkan KocabaÅŸ, ziyaretten memnun olduklarını belirterek, Bakan Mehmet Muş’a çalışmalarında kolaylıklar diledi ve ziyareti için teÅŸekkür ederek Bafra’nın simgesi olan Çetinkaya Köprüsünün tablosunu hediye etti. 
Bafra TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un yanı sıra Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Av.Orhan Kırcalı ve Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile Ak Parti Samsun İl ve Bafra İlçe teşkilatı üyeleri katıldı.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası programının ardından Bakan Muş ve beraberindeki heyet Bafra Ticaret Borsasını ardından Bafra Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Blue Denim, Parlak Su Ürünleri, Damsan Makine ve Anadolu Pirinç firmaları ziyaret ederek fabrikalardaki üretimler hakkında bilgiler aldı.
Ayrıca Bafra OSB’de yer alan firma sahipleri ile Bafra OSB Hizmet binası toplantı salonunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.