YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

TOBB’dan kamuoyuna duyuru

4.08.2010 - ANKARA, TOBB/ Son günlerde kimliği bilinmeyen bazı art niyetli kişilerin, değişik isimler altında, “TOBB Başkanı’nın Özel Kalem Müdürü” olduğu iddiası ile Birliğimize bağlı oda ve borsa yöneticilerini, işadamlarını ve vatandaşları telefonla aradıkları bilgi ve ihbarı alınmıştır.

Sözkonusu şahıslar tarafından, “TOBB Başkanı’nın kendileriyle görüşmek istediği” iddiası öne sürülerek, aranan kişilere ait şahsi (cep telefonu vs.) bilgilere ulaşmaya çalıştıkları tespit edilmiş bulunmaktadır.

Birliğimiz tarafından, kötü niyetli bu davranışı sergileyen kişilerin bulunup, haklarında soruşturma yapılması için gerekli suç duyurusu yapılacak ve yasal işlemlere başlanacaktır.

Vatandaşlarımızın mağdur olmalarını önlemek amacıyla, bu tür girişimlere tevessül eden art niyetli kişilere itibar edilmemesini, dikkatli olunmasını önemle hatırlatır, bu tür arama kayıtlarının, haklarında kanuni işlem yapılabilmesi amacıyla Birliğimize bildirilmesini rica eder, durumu kamuoyunun bilgilerine sunarız.