YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Üyemiz Doğanay TOKGÖZ TOBB İl GGK Başkan Yardımcılığı Görevine Seçildi

Samsun TSO koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten ve geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler neticesinde TOBB Samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu (KGK) ile TOBB Samsun Genç Girişimciler İcra Kurulu (GGK)'nun ilk toplantısı Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Rezzan Günday, GGK Üyeleri Doğanay Tokgöz ve Tugay Yerli'nin de katılımları ile gerçekleşti. Toplantıda görev dağılımı yapıldı. 

Yeni dönem çalışma planının da değerlendirildiği toplantıda, Mihriban Akyüz yeniden TOBB Samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına seçilirken, TOBB Samsun Genç Girişimciler İcra Kurulu’nun yeni başkanı ise Onur Öztekin oldu. 
KGK Başkan Yardımcılıklarına Emine Karaçuha Yılmaz, Fatma Zehra Sırımsı ve Zehra Yılmaz seçilirken, GGK Başkan Yardımcılıklarına ise, Egemen Yusuf Alp, Doğanay Tokgöz, Özhan Öziç seçildi.
Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş “Başkan Yardımcılığına seçilen üyemiz Doğanay Tokgöz'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.