YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

YILIN EN İYİLERİ BAFRA’DA ÖDÜLLERİNİ ALDI!

Bafra Gazeteciler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve dördüncüsünü düzenlediği “Yılın En İyileri” adlı plaketler sahiplerine kavuştu.  
Bafra Asırlık Büyük Parkta, AKS ve 2000TV’den canlı olarak verilen gecede, Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Alaçamlı ve Bafra Gazeteciler Derneği Üyelerinin organize ettiği geceye Belediye Başkanları, Oda Başkanları, çok sayıda üst sınıf bürokratların yanı sıra da daire amirleri de katıldı.
Program başlamadan önce Şehit ve Gazilerimiz için bir dakikalık saygı duruşu hemen ardından ise İstiklal Marşımız okundu.  

Yılın En İyi Ödülleri Yerini Buldu!
 
Gecenin günün anlam ve Önemini belirten konuşmasını yapan Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Alaçamlı;”Değerli davetlilerimiz bu gün burada dördüncüsünü düzenlediğimiz “ Yılın En İyi Ödüllerilerini ” sahiplerine vermek için toplanmış bulunmaktayız. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadan, plaketlerini almak için gelen davetlilerimize çok teşekkür ederim.”dedi.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy 2010 yılı çalışmalarından ve Yerel Basına vermiş olduğu  desteklerinden dolayı yılın en iyileri ödülünü layık görüldü.