YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'ın Kadir Gecesi Mesajı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Sedal Sefa KocabaÅŸ, Kadir gecesi sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı. 
BaÅŸkan KocabaÅŸ Mesajında " Ramazan Bayramının da müjdecisi olan bin aydan daha hayırlı bu geceye bir kez daha kavuÅŸmanın sevincini ve mutluluÄŸunu yaşıyoruz. 
Cenabı Allah insanlığa rehber olarak kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerimi Kadir gecesi indirmeye baÅŸlamış olması sebebi ile çok faziletli ve mukaddes sayılan bir gecedir. Bu gecenin manevi hazzını hissetmemiz gerekir. 
5 Nisan gecesi idrak edeceğimiz bu gece, Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu vesile ile Milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle kutlar, memleketimize ve tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum."

Serdal Sefa KOCABAÅž
Yönetim Kurulu Başkanı