YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Başkan Kocabaş’tan Erzincan TSO’ yu Ziyaret

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Serdal Sefa Kocabaş Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Erzincan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Erzincan TSO çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgileri verdi. Daha sonra Erzincan TSO tarafından yapımı devam eden hizmet binası inşaat alanı da gezildi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş; Göstermiş oldukları nezaket ve karşılamadan ötürü Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu’ na teşekkür ederek, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler vererek kendisini Bafra’ya davet etti.